Menucommissie

 

Wijncommissie

 

Inkoop

 

Donderdag heren
Berry Lodder
Meiko Huisman

Momenteel worden de wijnen
ingekocht bij Vintake. Aan de 
hand van het menu, maken zij
een keuze. Deze keuze wordt
bij het menu beschreven.
Alle avonden
Meiko Huisman
 
Vrijdag gemengd
Sylvia Lisapaly
Robin Welgraven


 
Donderdag gemengd
Danny Put
Chrit Gudde


 
Vrijdag heren
Joop Beermann
Birger Jansen
Peter Klement

 
 
 
 
 
 
 
 

De menucommissie gebruikt zoveel mogelijk de menu's en receptuur van een andere CCN afdeling. 
De menucommissie werkt het menu uit voor 10 personen, bij voorkeur een 5 gangenmenu. 
Dit menu wordt door alle groepen in een maand gebruikt. 
 
De menucommissie mailt het menu minimaal 1 week voor de nieuwe maand naar de webmaster die het menu op de website zet. 

De wijnkeuze wordt aan de hand van het menu door Vintake gedaan.
De onderbouwing van deze keuze wordt ann het menu op de website toegevoegd.


Inkoop

Per couvert mag voor maximaal € 27,50 p.p. aan ingredienten worden ingekocht. 
Er dienen zoveel als mogelijk verse ingredienten te worden ingekocht!
Bij vlees en vis wordt zoveel als mogelijk is de preparatie tijdens de kookavond gedaan.

Voor de wijnkeuze mag maximaal € 10,50 p.p. worden besteed.