Menucommissie
|
Wijncommissie
|
Inkoop
|
|
Donderdag heren
Berry Lodder Meiko Huisman |
Momenteel worden de wijnen ingekocht bij Vintake. Aan de hand van het menu, maken zij een keuze. Deze keuze wordt bij het menu beschreven. |
Alle avonden
Meiko Huisman
|
|
Vrijdag gemengd
Sylvia Lisapaly
Robin Welgraven |
|
|
|
Donderdag gemengd
Danny Put
Chrit Gudde |
|
|
|
Vrijdag heren
Joop Beermann Birger Jansen Peter Klement |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
De menucommissie gebruikt zoveel mogelijk de menu's en receptuur van een andere CCN afdeling.
De menucommissie werkt het menu uit voor 10 personen, bij voorkeur een 5 gangenmenu.
Dit menu wordt door alle groepen in een maand gebruikt.
De menucommissie mailt het menu minimaal 1 week voor de nieuwe maand naar de webmaster die het menu op de website zet.
De wijnkeuze wordt aan de hand van het menu door Vintake gedaan.
De wijnkeuze wordt aan de hand van het menu door Vintake gedaan.
De onderbouwing van deze keuze wordt ann het menu op de website toegevoegd.
Inkoop
Per couvert mag voor maximaal € 27,50 p.p. aan ingredienten worden ingekocht.Er dienen zoveel als mogelijk verse ingredienten te worden ingekocht!
Bij vlees en vis wordt zoveel als mogelijk is de preparatie tijdens de kookavond gedaan.
Voor de wijnkeuze mag maximaal € 10,50 p.p. worden besteed.



